Christian Rasmussen vandt årets sidste F4-løb


Magnussen Racing Experience var med i kampen om en topplacering i det danske Formel 4-mesterskab, og Christian Rasmussen brillerede på Jyllandsringens udfordrende asfalt.

 

 

ROSKILDE, 2. OKTOBER 2017 – Foruden Danish Thundersport Championship kæmpede Magnussen Racing Experience også for et topresultat i det danske Formel 4-mesterskab i weekenden, og 17-årige Christian Rasmussen gik som altid til makronerne. Efter en udfordrende sæsonstart havde det hurtige motorsportstalent fra Dragør efterhånden fundet farten i den benhårde serie, og han kunne stille op til DM-Finalen med en mulig andenplads i mesterskabet indenfor rækkevidde.

– Førstepladsen var givet på forhånd, men jeg kunne måske kæmpe mig fra en tredjeplads til en andenplads i mesterskabet, så vi var alligevel fyldte med spænding i ugen op til weekenden. Det danske Formel 4-felt er en hård serie med flere hurtige kørere, og at tage en sejr i årets sidste løb ville være en fed afslutning, lyder det fra Christian Rasmussen.

Som sagt, så gjort. Rasmussen endte med at bestige podiet hele fire gange i løbet af weekenden. Første løb blev kørt i silende regn, og her sikrede den unge Formel 4-kører sig en andenplads, mens andet heat udløste en tredjeplads. Til tredje og sidste løb kom Christian Rasmussen igen godt afsted og havde længe en nervepirrende duel med Frederik Vesti, før han endelig krydsede målstregen som vinder af løbet til stor jubel for teamet og de mange tilskuereæ– En fantastisk afslutning på sæsonen! Det er en helt ny serie, og vi har lært utroligt meget i løbet af året. Teamet omkring mig har kæmpet for at komme fremad, og mens første halvdel af året var temmelig udfordrende, syntes resultaterne efterhånden at komme i løbet af sommeren. Vi fik vist vores evner til årets sidste løb, og der findes næppe nogen bedre måde at afslutte sæsonen end med en sejr.

Christian Rasmussen fik efter modtagelsen af sin sejrspokal overrakt pokalen for sin tredjeplads i Formel 4 Danish Championship.