God stemning hos Corvette Racing efter Le Mans-test


Magnussen, Garcia og Taylor var fjerdehurtigst i GTE Pro-klassen under den officielle Le Mans-test søndag. Hurtigst var teamkammeraterne Gavin, Milner og Fässler.

 

 

LE MANS, FRANKRIG, 5. JUNI 2017 – Jan Magnussen og resten af holdet bar Corvette Racing er optimistiske efter en stærk testdag på Le Mans-banen søndag, hvor de to gule Corvette C7.R sluttede henholdsvis fire og ét i GTE Pro-klassen. Teamet går efter den niende klassesejr, mens Jan Magnussen vil kæmpe for sin femte.

– Det var en rigtig fed dag. Vi kom igennem en masse setups og fik arbejdet os i den rigtige retning. På Le Mans er det altid en balance mellem fart og downforce, men lige nu ser det rigtig lovende ud, så jeg er klart optimistisk. Vi har stadig en del arbejde foran os, men generelt ser det fornuftigt ud, lyder det fra Jan Magnussen.

Danskeren lagde stærkt ud med at være hurtigste GTE Pro-kører i søndagens første træning. Testdagen var inddelt i to sessions á fire timer, og i anden session var det teamkammeraten Oliver Gavin, som klokkede den hurtigste omgang på La Sarthe-banen med 3:54.701, mens Garcia fulgte op med 3:55.064, hvilket var fjerdehurtigst. Således var de gule amerikanske racerbiler stærkt dominerede på testdagen, hvilket udløste ros fra teamchefen.

– Det er en kæmpe tilfredsstillelse at overvære, når alt bare spiller, som det har gjort i dag. Hele teamet har leveret en fantastisk indsats, og samtidig er vi alle klar over, at man ikke vinder Le Mans på testdagen. De sædvanlige udfordringer skal nok vise sig, men jeg er ikke i tvivl om, at Corvette Racing vil være det bedst forberedte team i paddocken til at håndtere dem, lyder det fra teamchef hos Corvette Racing, Doug Fehan.

Næste opgave for Jan Magnussen bliver tredje afdeling af Danish Thundersport Championship, som afvikles på Ring Djursland i den kommende weekend. Herefter rejser danskeren direkte til Le Mans, hvor registrering af kørere finder sted mandag.