Jan Magnussen går efter tredje Virginia-sejr i træk


Jan Magnussen og Antonio Garcia tager atter kampen op mod resten af GTLM-feltet den kommende weekend, når niende afdeling af WeatherTech SportsCar Championship flages grønt på Virginia International Raceway. En bane, hvor danskeren har taget sejren de seneste to sæsoner

 

 

VIRGINIA INT. RACEWAY, VIRGINIA, 16. AUGUST – Der er kamp til stregen i det nordamerikanske sportsvognsmesterskab, WeatherTech SportsCar Championship, hvor de forsvarende mestre, Jan Magnussen og Antonio Garcia, holder en andenplads med fire points afstand til de førende rivaler fra Ford. Måske kan der blive byttet rundt på positionerne, når det går løs den kommende weekend på Virginia International Raceway, hvor Magnussen og Garcia har taget sejren de seneste to år i træk.

– Virginia International Raceway er på alle måder et fedt sted. Men også udfordrende. Teamet har haft nogle fantastiske sejre her, men det er også en hård bane, som kan være ond og uretfærdig. Som i 2014, hvor jeg havde et grimt uheld under træningen og måtte stå over i løbet. Banen er i sig selv utrolig smuk, eftersom man har prioriteret grønt græs frem for sandgrave, og samtidig er den enormt hurtig og meget teknisk. Så hvis du ryger af, stopper du først, når du rammer et eller andet. Det er enormt oldschool, men sådan er vi en del, der godt kan lide det, lyder det fra Jan Magnussen.

Magnussen og Garcia håber at kunne sikre den første sejr i en sæson, som ganske vist har været succesfuld målt på point og podiepladser, men endnu ikke har indløst en vinderpokal. Siden Jan Magnussen i 1999 debuterede i den amerikanske Le Mans-serie har danskeren kun haft én sæson uden sejre. Med tre løb tilbage af 2018-kalenderen er der stadig tre chancer endnu.

– Vi vil naturligvis gerne kunne vinde på Virginia International Raceway for tredje år i træk. Vores Corvette C7.R har altid været stærk her, og et topresultat vil kunne forbedre vores position i mesterskabet. I sidste ende er det dét, vi kæmper for.

 

TIDSPLAN – MICHELIN GT CHALLENGE – VIR

Fredag 17. august
Kl. 11.45 (17.45) – Træning #1 (60 min)
Kl. 16.25 (22.25) – Træning #2 (60 min)

Lørdag 18. august
Kl. 08.35 (14.35) – Træning #3 (60 min)
Kl. 12.50 (18.50) – Kvalifikation (15 min)

Søndag 19. august
Kl. 08.30 (14.30) – Warm-up (20 min)
Kl. 13.05 (19.05) – RACE (2 timer 40 min)

How to watch!
Livetiming, resultater og anden information uploades løbende på imsa.com. Fans udenfor USA kan desuden følge sæsonens løb LIVE online.