Jan Magnussen med i mesterskabskampen


DTC-mesterskabet afgøres på Jyllandsringen den kommende weekend, og Jan Magnussen er blandt finalisterne, som kan vinde den prestigefulde titel.

 

 

ROSKILDE, 29. SEPTEMBER 2017 – Jyllandsringen danner i weekenden ramme om et brag af en finale for flere danske motorsportsklasser, anført af Danish Thundersport Championship. Den tredobbelte mester Jan Magnussen er, trods sin udeblivelse fra afdelingen i København tidligere på året, med i kampen om titlen.

– Igen i år afgøres mesterskabet først til finalen, og det betyder maksimal spænding. De gode point fra Norge sendte os tilbage i kampen om titlen, men jeg skal da indrømme, at den bliver svær for mit vedkommende. Jeg har to konkurrenter foran mig, og for at tage mesterskabet skal jeg køre en fuldstændig perfekt weekend, mens Lasse Sørensen, som fører stærkt på point, skal gøre det modsatte. Samtidig vil Kasper H. Jensen helt sikkert også kæmpe for det. Jeg er slet ikke i tvivl om, at der bliver kamp til stregen, lyder det fra Jan Magnussen.

Jan Magnussen har til sæsonens sidste løb skiftet farve på køredragt og racerbil, som optræder i den landsdækkende værkstedskæde AutoPartners karakteristiske blå og røde farver. Racerkøreren har samtidig inviteret 120 gæster fra branchen til ræs på Jyllandsringen.

– Jeg er stolt af, at AutoPartner for tredje år i træk har valgt at supportere Danmarks bedste motorsportsteam. Der har siden teamets start været et fantastisk samarbejde med AutoPartner, Teknicar og grossistkæden au2parts, og jeg håber, at vi kan runde 2017-sæsonen af med at give de mange gæster en finalesejr.

 

Live: Følg ræset på TV 2 SPORT

Weekendens DM-Finale på Jyllandsringen kan følges live på TV 2 SPORT med interviews fra paddock og meget andet fra søndag kl. 12.00.

 

TIDSPLAN – DM-FINALEN

Lørdag 30. september
Kl. 11.10 – Træning #1
Kl. 14.05 – Træning #2
Kl. 16.05 – Kvalifikation

Søndag 1. oktober
Kl. 10.45 – Warmup
Kl. 13.05 – Kvalifikationsheat #1
Kl. 15.10 – Gridshow
Kl. 15.35 – Kvalifikationsheat #2
Kl. 16.25 – Finale