Jan Magnussen på Lime Rock: Vi har brug for en god weekend


Efter nederlaget i Canada har Jan Magnussen og Antonio Garcia brug for et topresultat i weekendens afdeling af IMSA-mesterskabet på Lime Rock, hvis drømmen om endnu en amerikansk titel skal bevares.

 

LIME ROCK PARK, CONNECTICUT, 19. JULI 2019

Jan Magnussen har vundet over en fjerdedel af sin karrieres løb, så derfor var forrige weekends nederlag på Canadian Tire Motorsport Park en slem skuffelse. Sammen med sin faste makker i IMSA-serien, spanske Antonio Garcia, håber danskeren på et topresultat i den kommende weekends løb på Lime Rock-banen nord for New York.

– Vi har en opgave foran os, og den opgave er at komme øverst på mesterskabslisten igen. Vores seneste ræs i Canada var frustrerende, fordi vi simpelthen ikke var hurtige nok, hvilket gav os et ærgerligt hug på pointstillingen. Konkurrencen i GTLM-klassen i IMSA-mesterskabet er benhård, og vi har brug for en god weekend, hvis vi fortsat skal være med i mesterskabskampen, lyder det fra Jan Magnussen.

Den danske racerkører ser frem til løbet på Lime Rock, som er sæsonens mindste racerbane, og hvor Corvette Racing fem gange har sikret en IMSA-sejr – hvilket er flere, end noget andet team. Magnussen og Garcia har alene de seneste syv sæsoner hentet fire podieplaceringer på den charmerende bane i det nordøstlige Connecticut.

– Lime Rock er ganske vist den mindste bane på kalenderen, men selve løbet er ret tricky. De korte omgange betyder, at du kun har ét skud i bøssen. Misser du noget, er løbet kørt. Der er ikke plads til fejl, og samtidig er der ofte kontakt mellem bilerne, hvilket skaber et ret intenst ræs. Vi har haft nogle gode løb på Lime rock de seneste år, og jeg håber, at den kommende weekend også bliver god for os. Vi har brug for det.

 

TIDSPLAN – LIME ROCK PARK

Fredag 19. juli
11.25 (17.25) – Træning #1 (75 min)
14.20 (20.20) – Træning #2 (60 min)
16.55 (22.55) – Træning #3 (60 min)

Lørdag 20. juli
09.05 (15.05) – Warm-up (20 min)
10.00 (16.00) – Kvalifikation GTLM (15 min)
15.10 (21.10) – RACE (2 timer 45 min)

Livetiming: https://imsatv.imsa.com/
Livestreaming: https://scoring.imsa.com/