Jan Magnussen på Mid-Ohio: Nu starter kampen om mesterskabet


Jan Magnussen og Antonio Garcia skal for alvor til at forsvare deres mesterskab i den amerikanske IMSA-serie, når det går løs med sæsonens fjerde afdeling på Mid-Ohio-banen i weekenden.

 

LEXINGTON, OHIO, 1. MAJ 2019

Jan Magnussen og Antonio Garcia er forsvarende mestre i den amerikanske IMSA-serie, og for præcis ét år siden sikrede Corvette-duoen sig en podieplacering på Mid-Ohio, hvilket var med til at sikre 2018-mesterskabet i den prestigefulde sportsvognsserie. Denne weekend går det løs igen efter en stærk indsats i Long Beach for to uger siden.

– Mid-Ohio er en klassisk amerikansk og dermed også teknisk krævende bane, som kom på kalenderen igen sidste år. Her sluttede vi på en tredjeplads, og vi håber naturligvis at kunne køre os til et topresultat igen, lyder det fra Jan Magnussen.

Den danske racerkører, som har været en del af Corvette Racing siden 2004, ser frem til weekendens to minutter og 40 minutter lange ræs, som er det sidste på amerikansk jord, inden de gule racerbiler shippes til Europa og Le Mans.

Jan Magnussen: Vi skal fortsætte den gode stil

– Vi er godt i gang med 2019-sæsonen, og nu begynder det for alvor at blive vigtigt med gode resultater, hvis vi skal være i stand til at sikre titlen igen i år. Det gælder om at bevare det stærke moment fra Long Beach og Sebring, hvor vi begge steder sikrede os podieplaceringer. Vi må samtidig erkende, at vi efterhånden er sultne efter en sejr.

Jan Magnussen har efter de gode resultater i 12-timersløbet på Sebring og på bybanen i Long Beach kæmpet sig helt op i toppen af pointlisten, hvor det faste makkerpar nu holder en stærk andenplads i kørermesterskabet i GTLM-klassen. Jan Magnussen er i øvrigt ikke den eneste danske deltager i weekendens IMSA-løb på Mid-Ohio, hvor også Christina Nielsen stiller op i GTD-klassen.

 

TIDSPLAN – SPORTS CAR CHALLENGE – MID-OHIO

Fredag 3. maj
10.05 (16.05) – Træning #1 (60 min)
15.15 (21.15) – Træning #2 (60 min)

Lørdag 4. maj
08.00 (14.00) – Træning #3 (60 min)
12.05 (18.05) – Kvalifikation GTLM (15 min)

Søndag 5. maj
13.40 (19.40) – RACE (2 timer 40 min)

Livetiming: https://imsatv.imsa.com/
Livestreaming: https://scoring.imsa.com/