Jan Magnussen stiller op i WEC-afdeling på Sebring


København, 26. februar 2019 –Den firedobbelte Le Mans-vinder kommer på ekstraarbejde i forbindelse med 12-timersløbet på Sebring i næste måned. Corvette Racing bekræftede tirsdag, at det amerikanske team stiller op i 1000 Miles of Sebring, som er sjette afdeling af WEC-serien. Løbet afvikles fredag den 15. marts, og kørerne er Jan Magnussen, Antonio Garcia og Mike Rockenfeller. Da Corvette-trioen også stiller op i det traditionsrige 12-timersløb lørdag den 16. marts, er der en benhård arbejdsuge i vente.

Det bliver Corvette Racings tredje optræden i den aktuelle WEC-sæson efter at have deltaget i 24-timersløbet på Le Mans og sekstimersløbet i Shanghai. Jan Magnussen, Antonio Garcia og Mike Rockenfeller har tilsammen ni Sebring-sejre og vandt med fælles hjælp 12-timersløbet i 2017.

– Jeg har aldrig kørt to så store og udfordrende løb i én og samme weekend. Det bliver uden tvivl en hård omgang, men vi glæder os alle sammen. Sebring er et fantastisk sted, hvor vi hvert år møder op for at kæmpe mod de bedste i sporten. Jeg har haft nogle fantastiske sejre med Corvette Racing på Sebring, og samtidig har jeg haft nogle enorme nederlag. Og i år får vi to chancer, lyder det fra Jan Magnussen.

Magnussen, Garcia og Rockenfeller stiller op i to forskellige Corvetter. 12-timersløbet, som er en del af IMSA-mesterskabet, skal besejres i den kendte Corvette C7.R med tretallet på siden, mens WEC-konkurrenterne skal udfordres i en Corvette C7.R med nummer 64 på siden. WEC-mesterskabet føres i øvrigt af den danske Porsche-fabrikskører Michael Christensen og makkeren Kevin Estre.

Jan Magnussen: Kræver ekstra meget forberedelse

– At stille op i to forskellige serier kræver naturligvis endnu mere forberedelse, og vi har testet ekstraordinært meget denne gang. Samtidig vil der også være dobbelt så megen træningstid i dagene op til løbene, så det bliver nærmest noget med at springe ud af den ene bil og sætte sig ind i den anden, forklarer Jan Magnussen.

– Sebring er kendt for at være en strid banan, som mørbanker dig fysisk med sin ujævne bane, men vi har et stærkt team bag os og en solid bil mellem hænderne. Forudsætningerne for nogle gode resultater i begge løb er bestemt til stede.