Jan Magnussen tester med dansk Le Mans-team i Bahrain


Den firedobbelte Le Mans-vinder sætter sig for første gang i en LMP2-racer, når han tester med High Class Racing i forbindelse med fjerde afdeling af World Endurance Championship i Bahrain.

 

ROSKILDE, 6. DECEMBER 2019

Jan Magnussen bliver spydspids i drømmen om en dansk indsats i 24-timers Le Mans, når han den 15. december tester en LMP2-racer med High Class Racing i Bahrain. Testen markerer det danske teams ambitioner om at stille op i det legendariske 24-timersløb med et rent nationalt setup.

– Jeg er meget taknemmelig over, at High Class Racing har givet mig mulighed for at sætte mig i en LMP2-racer. Det er mange år siden, jeg sidst har kørt en prototype, så det bliver uden tvivl en spændende oplevelse. Ikke mindst ser jeg frem til prøve ORECA 07-raceren, som for længst har vist sig at være en enormt stærk og succesfuld racerbil. Det bliver fedt at komme til Bahrain og møde holdet. At blive en del af et rent dansk setup på Le Mans er en chance, jeg naturligvis ikke vil lade gå forbi, lyder det fra Jan Magnussen.

Teamchef: Magnussen bringer os værdifuld erfaring

Den officielle WEC Rookie Test finder sted den 15. december på Bahrain International Circuit i kølvandet på fjerde afdeling af World Endurance Championship, hvor High Class Racing i denne sæson kæmper med om LMP2-mesterskabet.

– Det er en stor ære og glæde for os, at Jan teamer op med os i Bahrain. Vi håber på at være med til at få ham til Le Mans i LMP2-klassen i 2020 og måske i fremtiden at kunne køre den franske klassiker sammen med sin søn, Kevin. Først og fremmest bringer Jan en masse værdifuld erfaring med til teamet, og ikke mindst en masse fans, som har fulgt ham gennem mange i både Europa og USA, lyder det fra teamchef hos High Class Racing, Nikolaj Johansen.