Jan Magnussen inviterer sine fans til Roskilde


Torsdag den 3. december vender Jan Magnussen hjem til Roskilde til det årlige FAN EVENT på Scandic. En aften med billeder, video og masser af røverhistorier fra 2015-sæsonen. Skynd dig at reservere billet.

Roskilde, 26. november 2015 – Der loves spændende historier, grin, underholdning og spørgsmål fra publikum, når Jan Magnussen afholder sit årlige FAN EVENT på Scandic i Roskilde torsdag den 3. december.

_DSC2325

– Vores FAN EVENT er blevet en fast tradition, og jeg glæder mig til at komme tilbage til Roskilde og fortælle publikum om min 2015-sæson og ikke mindst om planerne for næste år, lyder det fra Jan Magnussen.

Racerkøreren har sammensat et større program, hvor han blandt andet vil fortælle om hele sin sæson i USA, hvor Magnussen for 11. sæson i træk har været en del af det verdensberømte og ofte Le Mans-vindende Corvette Racing.

– 2015 har været helt suveræn for Corvette Racing. Jeg var selv med til at vinde 24-timersløbet på Daytona og 12-timersløbet på Sebring, og efterfølgende vandt vores teamkammerater 24-timersløbet på Le Mans, fortæller Jan Magnussen.

Kom og se det berømte Rolex

I årets Le Mans var Jan Magnussen som bekendt ikke selv i stand til at stille op, grundet et crash under kvalifikation. Denne voldsomme episode vil racerkøreren naturligvis også fortælle om til sit Fan Event, ligesom han har lovet at medbringe det berømte Rolex-ur, som det tog ham 11 år at vinde.

– 2015 har også været i et travlt år i Danmark, hvor vi har kørt alle de danske afdelinger af Danish Thundersport Championship, lyder det fra Jan Magnussen.

2015-07-30-mre-pm-chgp-05

– Vi har haft nogle suveræne weekender, men vi har også haft nogle ret kedelige, især i København, hvor jeg måtte udgå fra to ud af tre løb med en smadret bil. Det skal I nok komme til at høre mere om, lover Jan Magnussen.

Det årlige FAN EVENT er en total aften, som starter med spisning og følges op af to timers foredrag med indlagt pause, hvor der er mulighed for at købe merchandise fra en officielle Fan Shop.

Foredraget har Jens Winther Junior – kendt fra TV 2’s DTC- og Le Mans-transmissioner som gæstevært, og publikum vil både få mulighed for at stille spørgsmål til Jan Magnussen samt prøve af sidde i hans DTC-racerbil, som også udstilles på aftenen.

Her tilmelder du dig:

DATO: Torsdag d. 3. december kl. 18.00-22.00
STED: Hotel Scandic Roskilde, Søndre Ringvej 33, 4000 Roskilde
PRIS: 295,00,- pr. person inkl. mad, kaffe & kage
ARRANGØR: Magnussen Racing Experience
TILMELDING: MREevent@gmail.com
INDBETALING: Reg. nr.: 3434 Konto: 3434198879 (husk at angive navn)