Magnussen igen på podiet i Long Beach


Jan Magnussen og Antonio Garcia sluttede treer efter udfordrende løb i Long Beach natten til søndag dansk tid. Det er duoens tredje podieplacering i årets TUDOR-mesterskab.

LONG BEACH, CALIFORNIEN, 19. APRIL 2015 — For tredje gang i sæsonen sluttede makkerparret Magnussen og Garcia på podiet efter et løb i Long Beach, som ikke var helt uden udfordringer. Corvette-duoen måtte se sig slået af BMW og Ferrari, der var i deres es på den berømte bybane.

tudor_longbeach_apr18_15_race_3

– Vi manglede fart i dag, og derfor er en podieplacering et fantastisk resultat, lød det fra Jan Magnussen.

Det var Antonio Garcia, som kørte den gule Corvette C7.R #3 over målstregen på en tredjeplads, og det skete lige foran en truende Porsche. Helt i front var henholdsvis en BMW og en Ferrari, som ifølge Jan Magnussen var en tand hurtigere end Corvetten.

– Vi havde bare ikke nok i os til at vinde. Jeg fik en godt start på løbet, hvor det lykkedes mig at holde den fjerdeplads, vi startede på, men det var hårdt for dækkene at holde Porscherne bag mig, og mod slutningen af mit stint, begyndte bilen at miste greb.

Også Antonio Garcia måtte gå til stålet for at holde placeringen. Spanieren returnerede til løbet på en tredjeplads takket være et effektivt pitstop, og han battlede i flere omgange med en BMW om andenpladsen.

2015-04-17 at 11-00-31

Den hårde fight var imidlertid hård kost for dækkene, og Garcia måtte lade sig falde tilbage og blev herefter yderligere overhalet og måtte afgive en position.

Tredjepladsen blev få omgange før løbets afslutning generobret, da bilen, som Garcia havde jagtet i flere omgange, kiksede en overhaling.

– Weekendes resultat var en blanding af held og hårdt arbejde. Vi fik det bedste ud af grejet uden at oversatse, og det gav os gode point og en fortsat føring i mesterskabet.

Næste afdeling af TUDOR United SportsCar Championship afvikles den 2.-3. maj på Laguna Seca Raceway i Californien, USA.