Magnussen og Markussen klar til angreb i Norge


Efter frisk en løbssejr i USA er Jan Magnussen opsat på triumf i Norge, når han sammen med sin teamkammerat Michael Markussen skal udfordre resten af DTC-feltet på Rudskogen Motorcenter denne weekend.

 

 

RUDSKOGEN MOTORCENTER, NORGE, 9. SEPTEMBER 2017 – Efter en fantastisk sejr på Virginia Internation Raceway for to uger siden skifter Jan Magnussen denne weekend sin Corvette ud med en Camaro i kampen om DTC-mesterskabet. Sammen med teamkammeraten i Magnussen Racing Experience, Michael Markussen, skal der lørdag-søndag kæmpes om point i kalenderens eneste udenlandske afdeling på Rudskogen Motorsenter syd for Oslo.

– Jyllandsringen er en klassiker, bybanerne er fede, men Rudskogen er den bane på kalenderen, som har det hele. Høj topfart, masser af udfordrende sving og fantastisk smukke omgivelser. Jeg glæder mig til at komme tilbage til Norge med teamet, og selvfølgelig går vi efter at vinde. Min udeblivelse fra løbet i København (grundet løb i USA, red.) har sammen med et skuffende Grand Prix Danmark på Jyllandsringen i sidste måned desværre betydet, at jeg er 47 point efter den førende i kørernes mesterskab, så der skal sættes nogle penge ind på kontoen denne weekend, lyder det fra Jan Magnussen.

Jan Magnussen, som i øjeblikket holder en fjerdeplads i årets DTC-mesterskab, tog sidste års pole position på den 3,2 kilometer lange norske racerbane og sluttede på en tredjeplads i finalen. Racerkøreren og teamejeren stiller igen i år til start med sin karakteristiske rød/hvide BAUHAUS-racer, som i weekendens anledning er sponsoreret af den norske afdeling af den store byggemarkedskæde.

 

Michael Markussen: Ser frem til action!

Som altid er Magnussen Racing Experience også repræsenteret af den hurtige Kolding-kører Michael Markussen, som har sat alt ind på et stærkt comeback i Norge. Markussen i bil nummer 18 har nemlig noget at hente, da han måtte udgå fra sidste års løb, hvor motoren i hans Camaro svigtede og satte en brat stopper for weekendens udskejelser.

– Sådan skal det ikke gå i år. Jeg skal være med helt oppe foran. Jeg havde en blandet weekend på Jyllandsringen til Grand Prix Danmark i sidste måned, men jeg kan stadig mærke den fantastisk positive energi fra min sejr i andet kvalifikationsheat. Det er sådan nogle tidspunkter, som giver teamet et nødvendigt boost i en udfordrende sæson. Jeg ligger syver i mesterskabet og har ikke noget at forsvare, så jeg er i angrebsposition og skal have så meget som muligt ud af sæsonens sidste to løbsweekender. Og jeg glæder mig til weekenden, for Rudskogen er i dén grad en bane, som byder på action, lyder det fra Michael Markussen.

 

Se ræset på TV 2 SPORT

Sjette afdeling af Danish Thundersport Championship sendes forskudt på TV 2 SPORT med interviews fra paddock og meget andet fra søndag kl. 21.30. Kvalifikation og løb kan følges LIVE på www.race-monitor.com, som også findes i en app-version til smartphones og tablets.

 

TIDSPLAN DTC– RUDSKOGEN

Fredag 8. september
Kl. 14.30 – Træning #1
Kl. 17.00 – Kvalifikation

Lørdag 9. september
Kl. 14.15 – Kvalifikationsheat 1

Søndag 10. september
Kl. 13.15 – Kvalifikationsheat 2
Kl. 14.15 – Finale