Magnussen Racing Experience forlænger DTC-aftale med vicemester


Blot tre uger efter, at Magnussen Racing Experience præsenterede et nyt Formel 4-projekt, er der igen nyt fra det danske motorsportsteam. Teamet har nemlig forlænget samarbejdet med den 24-årige Michael Markussen.

 

ROSKILDE, 25. NOVEMBER 2016 — Det har været et succesfuldt år for Magnussen Racing Experience, der med nye projekter og et slagkraftigt DTC-team også er godt rustet til 2017. Med stærke resultater fra seneste sæson er der grund til optimisme, og teamet går igen benhårdt efter sejre og titler.

 

 

– 2017-sæsonen kan blive rigtig, rigtig god for os. Vi har udviklet os enormt som team, og kørte igen sidste år med i toppen. Det klare mål i 2017 er, at træde det sidste skridt op. Det skal vi gøre samtidig med, at vi går målrettet efter teammesterskabet, som vi missede på målstregen i år, lyder det fra teamejer og kører Jan Magnussen.

Teamkammerat til den firedobbelte Le Mans-vinder bliver igen i år den 24-årige Kolding-kører Michael Markussen. Det unge talent var tæt på mesterskabet i dette års udgave af DTC, men måtte tage til takke med andenpladsen efter en spændende finale.

– Vi er utroligt glade for at forlænge aftalen med Michael. Med sin andenplads i sidste års mesterskab beviste Michael, at han hører til blandt de bedste unge danske kørere lige nu, understreger Magnussen.

 

Michael Markussen: En drengedrøm

Men det er ikke kun Jan Magnussen, som er glad for samarbejdet. Det har altid været en drengedrøm for Michael Markussen, som debuterede i DTC i 2014, at få den tredobbelte DTC-mester som teamkammerat. Dén drøm gik i opfyldelse sidste år.

– Jeg er både glad og stolt over min udvikling gennem de seneste tre sæsoner. Det har været en ekstremt lærerig sæson hos Magnussen Racing Experience, og det er det helt rigtige for mig at forlænge med teamet, siger Michael Markussen.

– At køre for det bedste team i Danmark er en stor ære, og det er netop her, at mit mål om at blive mester, er inden for rækkevidde.

 

2017 skal indbringe mesterskab

– Med en andenplads sidste år er der kun ét skridt til et mesterskab. Jeg synes, at teamet har udviklet sig enormt, og gutterne leverede et fantastisk stykke arbejde sidste år. Hvis alt klapper, har vi gode muligheder for at levere endnu bedre resultater i 2017.

Åbningsløbet i Danish Thundersport Championship 2017 løber af stablen i april måned, og serien er igen i år præsenteret med fuld dækning fra TV 2 SPORT.