Magnussen skyder 2018 i gang på Daytona


Blot fire dage inde i det nye år er Jan Magnussen tilbage i USA, hvor sæsonens første test finder sted på Daytona International Speedway i Florida.

 

 

DAYTONA, FLORIDA, 4. JANUAR 2018 – Det nye år er en ny mulighed for Jan Magnussen og Corvette Racing, som deltager i det traditionsrige ‘Roar Before the 24’ den kommende weekend. Begivenheden marker som altid starten på en ny sæson og giver alle teams chancen for at komme på banen og teste grejet og se hinanden an inden det store 24-timersløb om tre uger.

– Trods vi vandt mesterskabet bød 2017 også på en række skuffelser, og én af dem var, at vi ikke vandt 24-timersløbet på Daytona. Vi har tre dages test foran os, og det bliver fedt at komme tilbage på banen og mærke bilen og stemningen igen. Målet er som altid at tage sejren i årets første løb og give Corvette Racing den bedst mulige start på teamets 20. år i amerikansk motorsport, lyder det fra Jan Magnussen.

Corvette Racing har tre gange tidligere vundet 24 Hours of Daytona, og i 2015 var det med Jan Magnussen i vinderbilen sammen med spanske Antonio Garcia og australske Ryan Briscoe. Året efter sluttede danskeren på en andenplads, blot 0,034 sekunder efter vinderbilen (som var den anden Corvette), og i år satser Magnussen altså på endnu et eksemplar af det eftertragtede Rolex-ur.

Som i 2016 og 2017 er Jan Magnussen og Antonio Garcia, parret med den hurtige tysker Mike Rockenfeller – en stærk trio, som blandt andet vandt 12 Hours of Sebring i den forgangne sæson.