Jan Magnussen takker Telesikring Racing for godt samarbejde


De vandt teammesterskabet med Jan Magnussen i 2014, men i år tager Telesikring Racing og Patrick Egsgaard en pause fra Danish Thundersport Championship. Magnussen Racing Experience takker for samarbejdet.

Roskilde, 4. april 2015 – En succesfuld koalition mellem Telesikring Racing og Magnussen Racing Experience resulterede sidste år i et teammesterskab i Danish Thundersport Championship. I denne sæson tager den esbjergensiske alarm- og sikringsvirksomhed en pause fra serien.

DSC_2897

– Både jeg og resten af holdet har haft stor glæde af samarbejdet med Telesikring Racing og ser frem til at teame op igen, lyder det fra Jan Magnussen.

– Som team er din primære målsætning at vinde mesterskabet, men du vinder ingen sejre, hvis ikke samarbejdet er i top. Det har det været i Telesikring Racing, og derfor kunne vi tage teammesterskabet i 2014.

Samarbejdet mellem Telesikring Racing og Magnussen Racing Experience har også være et godt læreår for den unge kører Patrick Egsgaard, som i Jan Magnussen har haft en yderst erfaren DTC-læremester.

Færdiggørelse af uddannelse betyder imidlertid, at Patrick Egsgaard i år må tage en pause fra racerbanerne. Der er dog mulighed for, at vi vil se den 20-årige racerkører til enkelte løb i anden halvdel af sæsonen.

DSC_2867

Magnussen Racing Experience består i 2015 som bekendt af Jan Magnussen og Michael Markussen, men teamejeren hilser gerne Patrick Egsgaard velkommen i teamet i den nye sæson.

– Patrick Egsgaard viste gode resultater sidste år, og han havde en god kemi med resten af teamet, lyder det fra Jan Magnussen.

– Såfremt muligheden viser sig, er vi klar til at tage imod Patrick Egsgaard som tredje mand på holdet til udvalgte løb hen over sæsonen.