Michael Markussen: Sidste chance for sejr


Jan Magnussen er med i titelkampen til weekendens finale i Danish Thundersport Championship, men han får kamp til stregen af sin egen teamkammerat. Michael Markussen vil nemlig udnytte sæsonens sidste chance for sejr.

 

 

ROSKILDE, 29. SEPTEMBER 2017 – Michael Markussen sluttede i 2016 på en andenplads i DTC-mesterskabet, men i år er det ikke muligt for den 25-årige racerkører at kæmpe med om titlen. Den hurtige Kolding-kører har haft en udfordrende sæson og ser frem til weekendens DM-Finale, hvor der er lagt i kakkelovnen til et topresultat.

– Jeg er ikke tilfreds med, hvordan sæsonen har forløbet. Efter sidste års andenplads var ambitionen at tage den store titel i år, så at ligge på en sjetteplads inden finalen er langtfra optimalt. Når det er sagt, så glæder jeg mig til weekenden. Årets sidste løb er noget særligt, og vi har tribunerne fyldt op med vores fantastiske samarbejdspartnere, som jeg gerne vil forære en pokal. På dén måde er det fint nok, at jeg ikke har noget at forsvare og dermed kan ræse offensivt efter sejren, lyder det fra Michael Markussen.

 

Live: Følg ræset på TV 2 SPORT

Weekendens DM-Finale på Jyllandsringen kan følges live på TV 2 SPORT med interviews fra paddock og meget andet fra søndag kl. 12.00.

TIDSPLAN – DM-FINALEN

Lørdag 30. september
Kl. 11.10 – Træning #1
Kl. 14.05 – Træning #2
Kl. 16.05 – Kvalifikation

Søndag 1. oktober
Kl. 10.45 – Warmup
Kl. 13.05 – Kvalifikationsheat #1
Kl. 15.10 – Gridshow
Kl. 15.35 – Kvalifikationsheat #2
Kl. 16.25 – Finale