Rasmussen og Watt håber på første sejr


De unge Formel 4-talenter hos Magnussens Racing Experience, Christian Rasmussen og Noah Watt stiller op til Grand Prix Danmark med håb om at tage sæsonens første sejr.

 

 

ROSKILDE, 18. AUGUST 2017 – Der venter Magnussen Racing Experience en weekend af de helt store på Jyllandsringen, hvor også Formel 4-kørerne Christian Rasmussen og Noah Watt stiller op for teamet fra Roskilde. De to unge talenter har haft en udfordrende start i den nye danske talentserie, men efter tre ud af i alt syv afdelinger har Christian Rasmussen indtaget tredjepladsen i mesterskabet, mens Noah Watt holder en femteplads.

– Jeg tror på, at det kan lade sig gøre at tage min første Formel 4-sejr i weekenden. Sæsonen er ikke gået helt efter mine forventninger, men der gradvist været fremskridt, og jeg føler, at tiden må være inde til at komme øverst på podiet, lyder det fra Christian Rasmussen.

– Vi er et nyt team med en ny bil i en ny serie, hvor vi allesammen er rookies. Men vi får ny erfaring for hvert løb, og mit samarbejde med teamet bliver bedre og bedre. Alt går i den rigtige retning.

Mens 18-årige Christian Rasmussen vandt sølv i den danske Formel Ford-serie i 2016, er Noah Watt debutant i de åbne racerbiler. Det 15-årige stortalent har dog adskillige kartingpokaler på sit CV, og sidste år var han tæt på et europamesterskab.

– Jeg håber og tror på, at jeg kan være med helt fremme, når det går løs i weekenden. Sæsonen er indtil videre ikke gået fantastisk, men der er kun én vej frem, og det er at blive ved med at kæmpe. Vi havde en rigtig god test på Jyllandsringen tidligere på sommeren, og jeg forventer helt klart at mærke en forbedring på bilen den kommende weekend, lyder det fra Noah Watt.

 

Live: Følg ræset på TV 2 SPORT

Femte afdeling af Danish Thundersport Championship samt tredje afdeling af Formel 4 Danish Championship kan følges live på TV 2 SPORT med interviews fra paddock og meget andet fra søndag kl. 11.00. Transmissionen fortsætter på TV 2 PLAY kl. 15.00.

 

TIDSPLAN FORMEL 4 – GRAND PRIX DANMARK

Fredag 18. august
Kl. 17.30 – Kvalifikation

Lørdag 19. august
Kl. 10.50 – Løb 1
Kl. 13.50 – Løb 2

Søndag 20. august
Kl. 13.20 – Løb 3